Mauro Arambarri on jättämässä Getafen vapaana agenttina kuluvan kauden jälkeen.

Arambarrin sopimus Getafen kanssa päättyy ensi kesänä, eikä keskikenttäpelaaja aio solmia uutta jatkosopimusta, vaikka seura niin haluaisikin.

AS:n mukaan Arambarri on jo tehnyt päätöksensä, eikä aio jatkaa uraansa Getafessa tämän kauden jälkeen. Getafelle kyseessä on suuri takaisku niin pelillisesti kuin etenkin taloudellisesti, sillä seuralla ei olisi varaa menettää Arambarrin kaltaista pelaajaa ilman siirtokorvausta.

Getafen puheenjohtaja Ángel Torres ehti jo kesällä ilmoittaa tehneensä jatkosopimuksen Arambarrin kanssa, mutta todellisuudessa se ei pitänyt paikkaansa.

AS:n saamien tietojen mukaan muun muassa Atlético, Sevilla ja Valencia ovat osoittaneet kiinnostuksensa Uruguayn A-maajoukkuepelaajaa kohtaan, joka todennäköisesti jatkaa uraansa Espanjassa. Atlético on ollut aiemminkin Arambarrin kintereillä.

Arambarri kärsii parhaillaan nilkkavammasta ja jäi sen vuoksi ulos Uruguayn MM-kisajoukkueesta.