Raphinha siirtyi kesällä Leedsistä Barcelonaan.

Barcelona maksoi laitahyökkääjästä jopa 58 miljoonaa euroa. Toistaiseksi Raphinhan peliesitykset Barcelonan paidassa ovat kuitenkin jättäneet paljon toivomisen varaa – varsinkin suureen siirtosummaan verratessa.

Brasilian MM-kisajoukkueessa mukana ollut ja paljon peliaikaa saanut Raphinha ei ole toistaiseksi täyttänyt Barcelonan seurajohdon odotuksia. Sportin saamien tietojen mukaan seurajohto odottaa Raphinhalta paljon enemmän.

Barcelonassa ollaan jo kärsimättömiä Raphinhan kanssa. Suuri siirtosumma ja palkka antoivat odottaa enemmän. Valmennusjohto odottaa Raphinhan nousevan Leeds-vuosien tasolleen kevätkaudella.

Valmennusjohto vaatii Raphinhalta enemmän onnistuneita haastoja laidallaan ja maaleja. Raphinha teki syyskaudella 15 ottelussa yhteensä kaksi maalia.