Espanjan jalkapalloliitto nimesi Luis de la Fuenten A-maajoukkueen uudeksi päävalmentajaksi viime viikolla.

De la Fuente korvaa pestissä Luis Enriquen, jonka sopimus liiton kanssa päättyi Qatarin MM-lopputurnaukseen. Espanja putosi kisoista neljännesvälierissä hävittyään rangaistuspotkukilpailussa Marokolle.

Espanjalaismedian mukaan de la Fuenten lisäksi myös Marcelino oli yksi Espanjan jalkapalloliiton ykkösvaihtoehdoista Enriquen korvaajaksi.

Radio Marcan saamien tietojen mukaan Marcelino on hyvin pettynyt Espanjan jalkapalloliiton päätökseen, koska hän oli hylännyt kaksi huipputarjousta odottaessaan mahdollisuutta valmentaa maajoukkuetta.

Marcelino koki olevansa ykkössuosikki Enriquen korvaajaksi ja on sen vuoksi hylännyt kaikki saamansa työtarjoukset, joista Marcan mukaan kaksi oli tullut huippuseuroiksi luokitelluilta organisaatioilta.

Espanjalaisvalmentaja on ollut työttömänä kesästä saakka poistuttuaan Athleticista.