N’Golo Kanté, 31, saattaa hyvinkin pelata Barcelonassa ensi kaudella. Tai sitten ei.

Katalonialaislehti Sport kertoo, että Kantén siirto Chelseasta Barcelonaan on tavallaan lähellä toteutumista. Pelaaja itse haluaisi siirtyä, ja Barcelona on kiinnostunut Kantésta – etenkin kun Kanté on ensi kesänä vapaa agentti. Mistä siis hiertää?

Ensimmäinen kysymys kuuluu, onko Kanté kunnossa? Mies joutui jättämään MM-kisat väliin takareisivamman takia ja ongelmakohta piti leikata. Ennen kuin Barcelona on valmis sitomaan rahojaan Chelsean keskikenttäpelaajaan, seuran on saatava varmistus siitä, että Kanté toipuu vammastaan sataprosenttisesti.

Toinen ongelmakohta on palkka. Kanté siirtyisi Barcelonaan ensi kesänä vapaana agenttina, vaikka siirrosta sovittaisiin jo tammikuussa. Barcan ei siis tarvitsisi maksaa siirtokorvausta, mutta se tuppaa johtamaan vapaiden agenttien taholta tuhdimpiin palkkapyyntöihin. Talousongelmien kanssa painivalla Barcelonalla ei ole varaa tarjota Kantélle niin paksua leipää kuin mitä mies kenties haluaisi.

Kolmas haaste on PSG. Sport tietää kertoa, että PSG on viime viikkoina ilmaissut kiinnostuksestaan Kantéa kohtaan. Epäselvää on, olisiko PSG:llä todellista tarvetta Ranskan maajoukkuepelaajalle vai olisiko kyse enemmän Barcelonan vahvistumisen estämisestä.

Kantén tapauksesta saataneen lisätietoja tulevien viikkojen ja kuukausien aikana.

LUE MYÖS