Barcelona on valmis hankkimaan Wolverhamptonin keskikenttäpelaajan Rúben Nevesin, mutta katalonialaisten päävalmentaja Xavi ei ole täysin vakuuttunut hänestä, kertoo Diario Sport.

Portugalin A-maajoukkueessa 36 kertaa esiintynyt Neves, 25, on ollut Barcelonan kiikarissa jo jonkin aikaa, ja hän on itsekin kiinnostunut siirtymään Espanjaan.

Neves oli yksi Barcelonan vaihtoehdoista jo viime kesänä, mutta seura priorisoi lopulta muut hankinnat hänen edelleen. Osapuolet sopivat kuitenkin, että asiaan palataan ensi vuonna.

Portugalilaistaiturin agentti Jorge Mendes on jo esitellyt potentiaalisen siirron ehtoja Barcelonalle, jonka seurajohto näkee diilin erittäin kelvollisena. Vielä viime kesänä Wolves olisi halunnut Nevesista 50 miljoonaa euroa, mutta hänen pyyntihintansa on laskenut sittemmin merkittävästi.

Xavi tietää, että Neves on taloudellisessa mielessä houkutteleva vaihtoehto Barcelonalle, mutta hänen mielestään Portugalin maajoukkuepelaaja ei vastaa sitä profiilia, jota Barcelona keskikentälleen kaipaa.