João Félix poistunee Atléticosta tammikuun siirtoikkunassa.

Atléticon puheenjohtaja Miguel Ángel Gil Marín vahvisti tiistaina TVE:n haastattelussa, ettei Félix tuskin pelaa kautta loppuun seurassa. Gil Marínin mukaan Félixin ja Diego Simeonen välit eivät ole hyvät.

– Félix on seuran suurin panostus tällä kaudella. Mielestäni hän on maailmanluokan pelaaja, mutta välit valmentajan kanssa, pelatut minuutit ja motivaatio… Tutkimme, saisimmeko jonkun mahdollisuuden siirtoon. On loogista ajatella Félixin lähtevän, vaikka haluaisin hänen jäävän, mutta pelaaja ei ajattele samalla tavalla.

Portugalin MM-kisajoukkueessa mukana oleva Félix kommentoi lyhyesti tulevaisuuttaan tiistaina.

– Maajoukkueen pelitapa on täysin erilainen kuin Atléticon, ja sen myötä täällä iloisuus on erilaista. Nyt olen MM-kisoissa ja keskustelemme tulevaisuudestani turnauksen jälkeen. Agenttini ei ole kertonut minulle mitään, enkä haluakaan tietää tulevaisuuteeni liittyviä asioita, koska olen keskittynyt kisoihin.

Atlético maksoi Félixistä 126 miljoonaa euroa Benficalle kesällä 2019, mutta Félixistä on tullut kenties koko seurahistorian suurin floppi. Syyskaudella pitkälti oikutteluun keskittynyt Félix on viimeistellyt 129 ottelussa 33 maalia ja menettänyt kausittain avauskokoonpanon paikkansa ailahtelevien peliesitysten vuoksi.