Sergiño Dest siirtyi elo-syyskuun vaihteessa Barcelonasta lainalle AC Milaniin.

Lainasopimus kattaa kuluvan kauden ja siinä on mukana noin 20 miljoonan euron osto-optio, jonka AC Milan voi halutessaan käyttää.

Destin syyskausi AC Milanissa oli vaikea.

Dest ei onnistunut murtautumaan AC Milanin avauskokoonpanoon ja lisäksi laitapuolustajana ja wingbackina tunnettu Dest kärsi loukkaantumisista. Dest esiintyi kuitenkin edukseen Qatarin MM-lopputurnauksessa. Dest pelasi vahvoja otteluita Yhdysvaltojen riveissä.

Mundo Deportivon mukaan AC Milan on vakuuttunut Destin esityksistä MM-kisoissa ja on lähtökohtaisesti halukas käyttämään lainasopimuksessa olevan osto-option. Dest odottaa saavansa Italiassa enemmän vastuuta kevätkaudella ja nousevansa joukkueen luottopelaajiin.

Barcelona hankki Destin Ajaxista noin 20 miljoonalla eurolla syyskuussa 2020. Dest ei onnistunut murtautumaan lopullisesti Barcelonan avauskokoonpanoon, eikä Xavi nähnyt hänelle sen suurempaa käyttöä joukkueessaan.