Memphis Depayn on määrä poistua Barcelonasta tammikuun siirtoikkunassa.

Hollannin A-maajoukkueen mukana Qatarin MM-lopputurnauksessa oleva Depay ei kuulu Xavin suunnitelmiin.

Depay jäi syyskaudella olemattomalle vastuulle ja oli lopulta noin puolentoista kuukauden ajan sivussa pelikentiltä lihasvamman vuoksi. Katalonialaismedian mukaan Barcelona epäili Depayn tahallaan pitkittävän paluutaan pelikentille päästäkseen paremmassa iskussa MM-kisoihin.

Italialaislehti Tuttosportin mukaan José Mourinho haluaisi Depayn tammikuussa AS Romaan. Depayn sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten Barcelona saattaisi myydä Depayn halvalla kesken kauden saadakseen hänestä siirtosumman.

Mourinho on jo ottanut yhteyttä hyökkääjään suostutellakseen hänet AS Romaan. AS Roma ei halua käyttää juurikaan rahaa pelaajaan hänen sopimustilanteen vuoksi, joten yksi mahdollisuus olisi kevätkauden mittainen laina, jolloin AS Roma maksaisi Depayn palkan kokonaisuudessaan.