Marokon ja Espanjan välinen neljännesvälieräottelu alkoi MM-kisoissa tasaisissa merkeissä. Ensimmäiseen puoleen tuntiin etenkin Sofiane Boufal ja vastaavasti Marco Asensio aiheuttivat vaaraa puolustajille. Maalintekoyritykset kirjattiin Marokon hyväksi lukemin 3-1, onnistumisia ei kuitenkaan kumpaankaan päätyyn.

Toisella jaksolla peli alkoi kääntyä La Rojalle. Kun maaleja ei kuitenkaan kuulunut, Luis Enrique valmisteli edellisissä peleissä onnistuneen Álvaro Moratan sisääntuloa. Samassa yhteydessä peliin tuli sen 63. minuutilla mukaan Carlos Soler – ulos Asensio ja Gavi.

Play Squawka Selector for Free

@Squawka_Live
No player has scored more goals for Spain at the 2022 World Cup than Alvaro Morata (3).

He replaces Marco Asensio in the 63rd minute. 🔄

Aivan välittömästi vaihtojen jälkeen pelin kuva ei muuttunut, vaan Espnjan hierominen jatkui. Maalintekoyrityksiä ottelussa ei varttia ennen täyttä aikaa oltu kirjattu viittä enempää. Maaleja jouduttiin lopulta hakemaan vielä jatko-ottelunkin jälkeen, rangaistuspotkuista.

Athletic Bilbaon Unai Simon sai todeta pallon painuvan selkänsä taakse Marokon ensimmäisestä pilkusta. Varmana täpläpommittajana pidetty Pablo Sarabia puolestaan osui omassa yrityksessään tolppaan. Espanjan toinen vetäjä Soler sai todeta Sevilla-vahti Bonon paremmakseen.

Myös Simon onnistui torjunnassa, Marokon kolmannen ampujan Badr Benounin vetoon.

Sergio Busquets ampi löysästi, Bonolle jälleen torjunta – kolme ensimmäistä pilkkua Espanjalta vihkoon.

Ottelun viimeisen laukauksen suoritti Achraf Hakimi ja onnistui; Marokko paineelee puolivälierään.