Valioliigaseura Wolverhampton on kiinnostunut Atléticon Felipestä ja Matheus Cunhasta, kertoo Goalin Atlético-toimittaja Rubén Uría.

Valioliigassa parhaillaan viimeisellä sijalla oleva Wolverhampton haluaa uuden päävalmentajansa Julen Lopeteguin johdolla vahvistaa joukkuettaan tammikuun siirtoikkunassa. Lopetegui haluaa Cunhan ja Felipen Wolverhamptoniin.

Atlético on valmis myymään molemmat muihin maisemiin. Atlético tarvitsee rahaa, sillä se menetti merkittäviä summia jäätyään ulos loppukauden europeleistä sijoituttuaan viimeiseksi Mestarien liigan lohkossaan. Cunha ja Felipe jäivät käytännössä olemattomalle vastuulle syyskaudella, jonka vuoksi Diego Simeone on näyttänyt vihreää valoa kaksikon myynnille.

Goalin mukaan Atlético kuuntelee Cunhasta 30 miljoonaa euroa ylittäviä tarjouksia. Atlético maksoi Cunhasta 26 miljoonaa euroa Hertha Berlinille vajaat puolitoista vuotta sitten.

Felipen sopimus Atléticon kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, vaikkei Atlético missään vaiheessa ilmoittanut tehneensä jatkosopimusta topparin kanssa. Felipen edellinen sopimus päättyi kesäkuussa.