Espanjan A-maajoukkue kohtaa tiistaina Marokon MM-lopputurnauksen neljännesvälierissä. Voittaja kohtaa puolivälierissä joko Portugalin tai Sveitsin.

Espanjan maajoukkueluotsi Luis Enriquen sopimus maan jalkapalloliiton kanssa päättyy MM-lopputurnauksen jälkeen.

AS:n saamien tietojen mukaan Espanjan jalkapalloliitto ymmärtää, ettei Enrique halua puhua tulevaisuudestaan kesken kisojen, mutta liitto vaatii Enriqueltä välitöntä vastausta jatkostaan heti kisojen jälkeen.

Lehden mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, ettei Enrique jatka Espanjan peräsimessä. Enriquen tiedetään haluavan palata jossain vaiheessa seurajoukkuejalkapallon pariin.

Marcelino on Espanjan jalkapalloliiton ykkösvaihtoehto Enriquen korvaajaksi, jos luotsi ei lopulta tee liiton kanssa uutta jatkosopimusta. Marcelino on hylännyt lukuisia tarjouksia La Ligasta odottaessaan Enriquen päätöstä. AS:n mukaan Espanjan seuraavan maajoukkueluotsin sopimus kattaisi kesän 2026 MM-lopputurnauksen, eli edessä olisi ainakin reilun neljän vuoden mittainen projekti.