Barcelona etsii korvaajaa Sergio Busquetsille.

Busquetsin on määrä poistua Barcelonasta kuluvan kauden jälkeen kohti MLS-seura Inter Miamia. Busquetsin sopimus päättyy ensi kesänä, joten hän voi allekirjoittaa esisopimuksen Inter Miamin kanssa jo alle kuukauden kuluttua.

Marcan mukaan Barcelona on kiinnostunut Leicesterin Youri Tielemansista. Tielemansin sopimus Leicesterin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä hän aio tehdä jatkosopimusta, joten pelaaja on saatavissa ilman siirtokorvausta.

Lehden saamien tietojen mukaan Tielemans ei ole kuitenkaan järin innostunut mahdollisuudesta siirtyä Barcelonaan ja Barcelona pelkää Tielemansin päässeen jo yhteisymmärrykseen sopimuksesta toisen seuran kanssa. Muun muassa Arsenalin kerrotaan olevan edelleen Tielemansin kintereillä.

Barcelonan seura- ja valmennusjohdon mielestä Tielemans sopisi loistavasti niihin raameihin, joita seura etsii uudelta keskikenttäpelaajaltaan, mutta tällä hetkellä siirron toteutuminen on epätodennäköistä.