Atléticon on määrä myydä João Félix muihin maisemiin tammikuussa sadalla miljoonalla eurolla, kertoo AS.

Lehden saamien tietojen mukaan Félixin agentti Jorge Mendes aikoo tuoda Atléticolle sadan miljoonan euron arvoisia tarjouksia hyökkääjästä. Atlético on näyttänyt vihreää valoa sadan miljoonan euron siirtosummalle.

Atlético tekee Félixin myynnin kanssa tappiota, sillä se maksoi seurassa flopanneesta hyökkääjästä Benficalle 127 miljoonaa euroa kesällä 2019.

Lehden mukaan PSG, Bayern München ja Manchester United ovat kiinnostuneita Félixistä.

Manchester United teki Félixistä kesällä 130 miljoonan euron tarjouksen, mutta tuolloin Atlético kieltäytyi siitä. Madridilaismedian mukaan Atléticon seurajohto on sittemmin katunut sitä, ettei tarjousta hyväksytty, sillä Félixin syyskausi Atléticossa meni jälleen pahasti penkin alle.

Atléticossa La Ligan mestaruuden toukokuussa 2021 voittanut Félix pelaa seurassa neljättä kauttaan, mutta ei ole missään vaiheessa löytänyt tasaisuutta peliesityksiinsä. Diego Simeone on jo antanut hyväksyntänsä Félixin myynnille.