Espanjan päävalmentaja Luis Enrique vastasi mielenkiintoiseen kysymykseen pelaajien seksin harrastamisesta kisojen aikana omassa striimissään.

Enrique piti torstaina striimaussession Twitch-palvelussa. Enrique lupasi striimata kisojen aikana säännöllisesti vastaten kannattajien kysymyksiin ja kertoen MM-kisaurakasta päävalmentajan näkökulmasta.

Torstain lähetyksessä Enriquelta kysyttiin, saavatko pelaajat harrastaa seksiä MM-kisojen aikana. Enriquellä ei ollut sinänsä seksin harrastamista mitään vastaan, mutta käytännössä se lienee melko vaikeaa lopputurnauksen aikana.

– Täällä leirillä ollessa et oikein voi (harrastaa seksiä). Se on melko mahdotonta. Tietysti, jos pidät isot bileet ennen peliä, se ei ole hyvä juttu, mutta kyllä seksiä voi harrastaa hyvän maun rajoissa järkeä käyttäen kenen kanssa sitten haluaakin, Enrique totesi.

Enriquen mukaan leirityksen ulkopuolella hänellä ei ole mitään sitä vastaan, mikäli pelaajat harrastaisivat seksiä ennen ottelua.

– Täällä maajoukkueen kanssa ei, koska olemme leirillä. Kun pelaajat ovat seurojensa kanssa ja nukkuvat kotonaan se on ihan ok. Jos he harrastavat seksiä, se ei minua kiinnosta. Jos se on hyväksi heille, se ei aiheuta minulle päänvaivaa. Olen sillä kannalla, että pelaajien pitäisi elää mahdollisimman normaalisti kentän ulkopuolella, Enrique totesi.

Espanja pelaa seuraavan ottelunsa MM-kisoissa sunnuntaina Saksaa vastaan kello 21.

PvmOtteluTulos
06.12.2022MarokkoMAREspanjaESP0-0 rp.

LUE MYÖS!