Espanjan miesten päävalmentaja Luis Enrique kertoi Qatarin MM-kisojen alla, että hän aikoo välittää kannattajille tunnelmia turnauksesta striimaamalla.

Enrique kertoi poikkeukselliselle ratkaisulleen syyksi sen, että hän haluaa luoda suoran yhteyden faneihin kisojen aikana.

Perinteisesti päävalmentajat ovat kertoneet joukkueensa taipaleesta median välityksellä, mutta Enriquellä on ollut ajoittain melko ristiriitaiset välit mediaan, varsinkin madridilaiseen lehdistöön.

Real Betisin päävalmentaja Manuel Pellegrini uskoo, että Enrique saattaa saada kannattajilta kovaa palautetta striimiensä välityksellä.

– Maajoukkueen päävalmentajana toimiminen on monimutkainen suhde. Monet ihmiset ovat häntä vastaan hänen päätöstensä takia. Sosiaalisessa mediassa on suosittua keskustella asioista… kommentoi Pellegrini Diario Sportin mukaan.

– Hänellä on varmasti ollut syynsä. Henkilökohtaisesti uskon, että se tuo enemmän ongelmia kuin hyötyä.

Pellegrini ei maininnut Enriquen Espanjaa luetellessaan kisojen mestarisuosikkejaan.

– Argentiinan tappio Saudi-Arabialle osoittaa, miksi jalkapallo on maailman suosituin laji. Odottamattomia tilanteita tulee vastaan.

– Tämä on vasta alkua. Finaalissa nähdään enemmän suosikkeja kuin yllätyksiä. Brasilia, Argentiina, Ranska ja Englanti ovat mestariehdokkaita, mutta mitä tahansa voi tapahtua.

Espanja voitti keskiviikkona ensimmäisessä lohkopelissään Costa Rican murskalukemin 7-0.