Barcelona-toimittajana tunnettu Verónica Brunati kertoi keskiviikkona saaneensa tietää, että Wolverhamptonista ja Portugalin A-maajoukkueesta tuttu Rúben Neves on siirtymässä Barcelonaan.

Lisäksi Brunatin mukaan Cristiano Ronaldoa on tarjottu Barcelonalle. Ronaldo on parhaillaan vapaa agentti. Manchester United tiedotti tiistaina purkaneensa Ronaldon sopimuksen. Ronaldon Barcelona-siirtoa pidetään kuitenkin yleisesti hyvin epätodennäköisenä, ellei mahdottomana.

Nevesin Barcelona-siirto on sen sijaan huomattavasti todennäköisempi. Barcelona on ollut jo aiemminkin keskikenttäpelaajan kintereillä ja Neves on todennut julkisuudessa unelmoivansa Barcelonassa pelaamisesta. Neves on parhaillaan Portugalin A-maajoukkueen mukana Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Wolverhamptonin kausi Valioliigassa on mennyt pahemman kerran penkin alle ja seura lähti MM-tauolle putoamisviivan alapuolelta. Se on sarjassa viimeisenä kerättyään 15 ottelusta vaivaiset kymmenen pistettä.

25-vuotiaan Nevesin sopimus Wolverhamptonin kanssa päättyy ensi kauden jälkeen, eikä hänen odoteta suostuvan uuteen jatkosopimukseen.