Espanja pelaa ensimmäisen MM-kisaottelunsa keskiviikkona kohtaamalla Costa Rican.

Espanjan paidassa maailmanmestaruuden ja Euroopan mestaruuden voittanut Pedro edustaa nykyään Serie A -seura Laziota. Pedro ei ole kuulunut Espanjan A-maajoukkueeseen enää moneen vuoteen.

SER haastatteli kotikonnuillaan Teneriffalla lomailevaa Pedroa. Barcelonasta ja Chelseasta tuttu laitahyökkääjä toivoo Leo Messin voittavan maailmanmestaruuden, jos Espanjaa ei kruunata mestariksi.

– Kannustan Espanjaa ja luotan heihin. Jos Espanja ei voita, niin haluaisin Messin voittavan maailmanmestaruuden. Tai sitten Englanti menisi finaaliin asti. Minulla on paljon hienoja muistoja Englannista. Mutta totta puhuen jos Espanja putoaa, niin menetän mielenkiinnon MM-kisoista. Haluan Espanjan voittavan maailmanmestaruuden.

Luis Enriquen valinnat ovat herättäneet huomattavaa eripuraa espanjalaismediassa. Pedro olisi tehnyt muutaman erilaisen valinnan.

– Mielestäni David Silva olisi voinut tuoda tarvittavia asioita joukkueelle ja olisin ottanut hänet mukaan. Olisin halunnut nähdä joukkueessa Silvan kaltaisia pelaajia. Myös Kepan. Hän on huippumaalivahti. Mutta maajoukkuevalmentajan ammatti on todella vaikea ja hän on valinnut ne pelaajat, jotka ovat tällä hetkellä parhaassa iskussa. Minä olisin kenties palkinnut Iago Aspasin hienosta kaudesta kisakutsulla. Loppujen lopuksi joukkueessa voi olla vain 26 pelaajaa. Toivon kaikkea hyvää Enriquelle. Toivottavasti hän voittaa maailmanmestaruuden valitsemillaan pelaajilla.