Brasilialaista Palmeirasia edustava 16-vuotias Endrick on jo nyt yksi tulevaisuuden isoja nimiä. Moni suurseura on nuorukaisen perässä, mukaan lukien Real Madrid.

Endrick debytoi Palmeirasin edustusjoukkueessa hiljattain. Monet suurseurat himoitsevat nuorukaisen allekirjoitusta, vaikka virallisesti hän saa tehdä ensimmäisen sopimuksensa ulkomaille vasta täytettyään 18 vuotta.

Endrickin isä kertoi, että seuraavaksi vuorossa on tutustuminen Real Madridin organisaatioon.

– Matkustamme Madridiin tämän kuun lopulla. Tuon keskustelun jälkeen Real Madrid odottaa vastaustamme siitä, tulisiko heidän tehdä tarjous Palmeirasille, Endrickin isä Douglas Ramos sanoi UOL Esporten mukaan.

Real Madrid ei suinkaan ole ainoa Endrickistä kiinnostunut seura. Hänen perässään ovat muun muassa PSG, Chelsea ja totta kai myös Barcelona. Endrick paukutti Brasilian juniorisarjoissa hurjat 165 maalia 169 ottelussa.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Endrick’s father Douglas reveals that they will visit Real Madrid facilities: “We’ll travel to Madrid at the end of this month”, tells UOL Esporte. 🚨⚪️🇧🇷

“After that conversation, Real Madrid will await a response from us to see if they should come and make a bid to Palmeiras”.

LUE MYÖS!