”Ukrainan Neymariksi” kutsuttu Mykhaylo Mudryk valitsisi Real Madridia ennen Arsenalin, jos laiturille tarjottaisiin varmaa avauspaikkaa.

Mudryk, 21, on tällä hetkellä Euroopan tavoitelluimpia nuoria lupauksia.

Mudrykilla on loistava syyskausi Shakhtar Donetskissa takana hänen tilastoitua kaikki kilpailut mukaan luettuna kahdeksan maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Mudryk oli Mestarien liigan lohkovaiheessa mukana kuudessa Shakhtarin maalissa.

Mudrykille tärkeintä uudessa seurassa olisi säännöllinen peliaika.

– Jos olisi hypoteettisesti mahdollisuus olla Real Madridin vaihtopelaaja ja Arsenalissa avauksessa, valitsisin varmaankin Arsenalin. Se on vaikea kysymys ja vastaukseni riippuisi monesta tekijästä, Mudryk sanoi AS:n mukaan Vlada Sedan Youtube-kanavalla.

– Haluaisin kuulla ensin valmentajaa. Vaikka en olisi varma avaaja saisinko edes mahdollisuuden? Minun täytyisi saada kuulla roolini suoraan valmentajalta.

LUE MYÖS!