Real Madridin laitahyökkääjä Eden Hazard myöntää, että hän on seurajoukkueessaan ”umpikujassa”.

Belgian maajoukkuetta kipparoiva Hazard, 31, hankittiin Madridiin kesällä 2019 Chelseasta 115 miljoonalla eurolla, mutta hän ei ole onnistunut täyttämään hintalappunsa tuomia odotuksia.

Loukkaantumisista ja ailahtelevaisista otteista kärsineelle Hazardille povattiin isompaa roolia täksi kaudeksi, mutta vastuu on ollut vieläkin vähäistä. Hän on pelannut tällä kaudella vain kuudessa ottelussa. La Ligassa hän pääsi viimeksi kentälle yli kaksi kuukautta sitten.

– Valehtelisin, jos sanoisin, että asiat ovat menneet positiivisesti. En pelaa. Minä harjoittelen. Tuskin olen jättänyt yhtään harjoitusta väliin. Minulla ei ole mitään kritiikkiä valmentajaa (Carlo Ancelottia) kohtaan. Hän antoi selityksensä lehdistötilaisuudessa. Hänen on vaikea vastata aina samoihin kysymyksiin, kommentoi Hazard Diario Sportin mukaan.

– Puhuimme kauden alussa [Ancelottin kanssa]. Hän pyysi minua tekemään parhaani. Minä yritän. Olen umpikujassa. Haluan pelata enemmän.

– Hyväksyn tämän tilanteen. Yritän näyttää joka päivä treeneissä, että voin antaa enemmän, että minulla on vielä hyvää annettavaa. Yritän jatkaa hymyilemistä. Joskus on aamuja, jolloin se on vaikeampaa. Kun luulen pelaavani, mutta en pelaa. Se on minusta kiinni, että sopeudun.

Hazard ei kuitenkaan harkitse lähtevänsä Real Madridista.

– Ei, vastaukseni on selvä. En halua lähteä Real Madridista, mutta tilanne ei ole vain minusta kiinni.

Hazardin sopimus Real Madridissa päättyy ensi kauden jälkeen.