Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti oli tyytymätön joukkueensa asenteeseen maanantain 2-3-tappiossa Rayo Vallecanoa vastaan.

Vallecanon voitto kotikentällään merkitsi Real Madridin kauden ensimmäistä häviötä La Ligassa. Tuloksen myötä Barcelona johtaa nyt sarjaa kahden pisteen erolla Los Blancosiin, kun 13 kierrosta on takana.

– Emme olleet tarpeeksi hyviä kaksinkamppailussa. Pelkkä [pelaajien] laatu ei riitä joskus voittamaan peliä, kun et pysty vastaamaan [vastustajan] asenteeseen, kommentoi Ancelotti ESPN:n mukaan.

– Me menetimme pallon usein ja kärsimme heidän prässistään. Tämä oli huono ilta.

Madrid on voittanut neljästä viimeisimmästä pelistään vain yhden. Vallecanon lisäksi se hävisi Mestarien liigassa RB Leipzigille ja La Ligan edellisellä kierroksella se pelasi Gironan kanssa tasapelin.

– Meiltä puuttui hieman tuoreita jalkoja, mutta se on normaalia näin monen pelin jälkeen. Jos arvioimme tätä kauden ensimmäistä osaa, olemme pärjänneet hyvin.

– Me hävisimme tänään ja tappio häiritsee meitä, mutta meillä menee hyvin liigassa ja me olemme Mestarien liigan 16 parhaan joukossa. Meidän on pelattava hyvä peli loppuun Cádizia vastaan ja sitten meidän on levättävä, sanoi Ancelotti MM-kisataukoon viitaten.

La Ligan sarjataulukko