Madridin pikkuseura Rayo Vallecano isännöi paraikaa suurta ja mahtavaa Real Madridia, La Ligan ainoassa maanantaiottelussa.

Isännät eivät supertähtiä ottelun alussa kumarrelleet, vaan Santi Comesana pamautti pallon oikeaan alakulmaan ohi Thibaut Courtoisin jo viidennellä peliminuutilla.

Rayo Vallecano

@RayoVallecano
¡¡¡¡GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL DE SANTI C.V!!!!
Min.4 | 1-0 ⚡️

Real tuli tasoihin Luka Modricin rankkarilla 37. minuutilla, ja paineli saman tien ohi – Eder Militao onnistui neljää minuuttia myöhemmin. Vain kolme minuuttia tästä, ja tilanne oli 2-2, Alvaro Garcian survottua tasoituksen maalin kattoon.

2 - #RealMadrid ⚪️⚪️ have kept only two clean sheets in their 13 games in @LaLigaEN 2022/23, their lowest tally at this stage of the season since 2013/14, also under Carlo Ancelotti (W10 D1 L2). Hole.