Villarreal tiedotti kaksi viikkoa sitten tehneensä sopimuksen Quique Setiénin kanssa.

Setién saapui Villarrealiin korvaamaan Aston Villaan kesken kauden lähtenyttä Unai Emeryä.

64-vuotiaan Setiénin Villarreal-pesti on lähtenyt suorastaan surkeasti käyntiin. Neljästä ottelusta tuloksena on kolme tappiota ja yksi tasapeli.

Sunnuntaina Mallorca haki täydet pisteet Levanten kotistadionilla toistaiseksi pelaavalta Villarrealilta maalein 2-0. Villarrealin kannattajat vaativat äänekkäästi Setiénille potkuja, vaikka kyseessä oli luotsin ensimmäinen kotiottelu La Ligassa.

– On normaalia, että ihmiset osoittavat tunteensa, koska meidän olisi pitänyt voittaa tämä ottelu. Tällainen tilanne voi tulla eteen. Olemme olleet täällä vasta kymmenen päivää, emmekä ole ehtineet harjoitella tarpeeksi, jotta voisimme olla paremmin organisoituja. Tämä on suuri takaisku, mutta joukkue tulee parantamaan, Setién vakuutti DAZN:lle.