Fede Valverde pelaa loistavaa syyskautta Real Madridissa.

Laitahyökkääjänä nykyään pelaava Valverde on viimeistellyt kuluvalla kaudella jo kahdeksan maalia ja antanut neljä maalisyöttöä.

Carlo Ancelottin ehdoton luottopelaaja on kerännyt kehuja myös Espanjan ulkopuolella.

Pelaajaurallaan muun muassa Chelseaa, Liverpoolia ja Englannin A-maajoukkuetta edustanut moninkertainen valioliigamestari Joe Cole nosti Valverden jalustalle BT Sportin haastattelussa.

– Valverde kuuluu maailman parhaisiin nuoriin pelaajiin Jude Bellinghamin kanssa ja on lähellä nousta parhaaksi. Puhumme Englannissa paljon Bellinghamista, mutta Valverde on yhtä hyvä pelaaja. Valverde on box-to-box -pelaaja, joka tekee maaleja ja on teknisesti laadukas.

– Valverde oli Mestarien liigan anonyymi sankari. Hän pelasi upeasti Liverpoolia vastaan. Valverde on kehittänyt Real Madridia. Hän on fyysisesti hyvin vahva pelaaja. Valverden tämän kauden tilastot ovat uskomattomia. Niin paljon maaleja, syöttöjä ja maaleihin osallistumisia. Kyseessä on uskomaton pelaaja.