Atlético Madridin on sanottu jo tovin tähyilleen Bayern München -puolustaja Benjamin Parvardin suuntaan. Nyt Sport kertoo myös Barcelonan olevan samaisen Ranskan maajoukkuepelaajan kintereillä.

Pavardin sopimus bundesliigajättiläisen kanssa päättyy kesällä 2024, eikä tämä ole kuulunut valmentaja Julian Nagelsmannin varsinaisiin suosikkeihin – niinpä Bayernin uskotaan olevan valmis kaupantekoon viimeisen sopimusvuoden käynnistyessä.

Ongelmallista suunnitelmissa on, ei vähiten pelaajan itsensä puolesta, Pavardin henkilökohtainen tilanne. Kasvattajaseurastaan Lillestä vuonna 2016 ensin Stuttgartiin, josta edelleen Bayerniin siirtynyt 26-vuotias on kertonut julkisesti läpikäymistään mielenterveysongelmista. Tällä viikolla hänen uutisoitiin jääneen kiinni päihtyneenä ajamisesta, ja saaneen seuralta tämän johdosta 50 000 euron arvoisen sakon.