Sport-lehden mukaan Barcelonassa seurataan erittäin tarkkaan Mikel Artetan kehittymistä päävalmentajana.

Arsenalia joulukuusta 2019 valmentanut Arteta on tehnyt vakuuttavaa työtä ensimmäisessä päävalmentajan pestissään. Ennen Arsenalia Arteta työskenteli Barcelonen entisen päävalmentajan, Pep Guardiolan, valmennusryhmässä Manchester Cityssä. Lisäksi Arteta on osittain Barcelonan akatemian, La Masian kasvatti.

Artetan Arsenal johtaa tällä hetkellä Valioliigaa. Sport tietää kertoa, ettei Barcelona ole hätiköimässä Artetan suhteen, vaan haluaa vielä viettää useita vuosia nykyisen päävalmentajansa, Xavin kanssa. Arteta ei myöskään ole näillä näkymin ihan heti lähdössä Arsenalin peräsimestä.

Joka tapauksessa Barcelonan seurajohdossa on pantu merkille Artetan kehitys ja ominaisuudet, jotka sopisivat barçamaiseen identiteettiin.

LUE MYÖS!