Barcelona kohtaa tiistai-iltana Prahassa Viktoria Plzenin Mestarien liigan lohkovaiheen päätösottelussa. Barcelonalla ei ole urheilullisia panoksia illan otteluun, mikä näkyy Mundo Deportivon mukaan myös avauskokoonpanossa.

Vaikka urheilullisesti ei panoksia enää olekaan, on jokaisella voitolla iso merkitys Mestarien liigassa. Yksittäinen voitto lohkovaiheessa tuo noin 2,8 miljoonaa euroa palkintorahoja viime vuoden rahajaon mukaisesti. Barcelonalla rahoille on varmasti käyttöä.

MD:n mukaan Barcelonan avaukseen on nousemassa kesällä Racingista hankittu 19-vuotias keskikenttäpelaaja Pablo Torre, jolle peli olisi ensimmäinen Barçan avauskokoonpanossa. Torre on kuulunut Barçan edustusjoukkueeseen, mutta peliaikaa ei ole vielä juurikaan tullut.

Lisäksi avauksessa nähtäneen Marcos Alonso, Héctor Bellerín sekä Ferran Torres. Myös keskikenttäpelaaja Frank Kessié ja maalivahti Iñaki Peña ovat saamassa mahdollisuuden avauksessa.

MD:n arvio Barcelonan avauksesta:

Fati, Ferran Torres, Raphinha
Pablo Torre, de Jong, Kessié
Alba, Alonso, Piqué, Bellerín
Iñaki Peña

LUE MYÖS!