Barcelonasta ja Atlético Madridista tuttu hyökkääjä Luis Suárez on voittanut kotimaansa Uruguayn mestaruuden Nacionalin paidassa.

Suárez, 35, teki sunnuntaina kaksi maalia, kun Nacional voitti Montevideon Liverpoolin 4-1 pudotuspelien loppuottelussa. Nacionalille mestaruus on jo sen seurahistorian 49:s.

Espanjan kentillä Suárez edusti vuosina 2014-2020 Barcelonaa, jossa hän nousi 198 osumallaan seuran kaikkien aikojen maalitilastossa kolmanneksi, ja edelliset kaksi kautta Atléticoa, jossa hän voitti debyyttikaudellaan La Ligan mestaruuden viidettä kertaa urallaan.

Suárez aloitti ammattilaisuransa juurikin Nacionalissa, jossa hän voitti yhden Uruguayn-mestaruuden jo ennen lähtöään Eurooppaan. Nacionalin jälkeen hänen tiensä vei Groningenin, Ajaxin ja Liverpoolin kautta Espanjaan.

Luis Suárez

@LuisSuarez9
CAMPEÓN URUGUAYO! 🏆

GRACIAS! 🔴🔵⚪️