Espanjan korkeimman futisliigan otteluista ei draamaa puutu, siitä pitävät huolen vaiherikkaat pelit sekä huippujoukkueiden persoonalliset pelaajat. Voisi jopa sanoa, että tämä yksi maailman kärkiliigoista tarjoilee sellaista viihdettä, että katsoja saa taatusti rahoilleen vastinetta. Suomessa La Liga -pelit näyttää eksklusiivisella yksinoikeudella suoratoistopalvelu C More. Päästäksesi mukaan tähän sydäntä tykyttävään futissarjaan seuraavassa muutama vinkki, kuinka ottaa ottelut ohjelmistoon ja mistä löytää ottelukatsomon parhaat tarjoukset.

C Moren urheilutarjonta ja kampanjat

Suomalaisyleisöä ilahduttanut tieto C Moren urheilutarjonnan laajentamisesta Espanjaan liigaan on saanut futiskansalta ylistävän vastaanoton. Pääsääntöisesti pelit keskittyvät loppuviikkoon, mutta C More on sitoutunut näyttämään kaikki ottelut suorana. Eikä siinä vielä kaikki: kauden tähtiotteluita ovat kommentoimassa suomalaiset jalkapalloasiantuntijat. Otteluiden lisäksi tarjolla on monipuolinen kattaus kisaohjelmia, jotka ruotivat kauden parhaita hetkiä ja kasaavat yhteen onnistuneet maalit.

C Morella on valittavana kaksi pakettia: pelkästään urheiluun keskittynyt C More Sport sekä C More Total+. C More Sportilla näet kaikki La Liga -materiaalit kestohintaan 29,95 €/kk, mutta jos haluat hieman lisää katsottavaa niin C More Total+ -paketilla saat rutkasti lisää urheilusisältöä eri lajien huippuotteluista ja kisoista. Tämä kaikenkattava paketti on saatavana nyt kiinteään kampanjahintaan 37,95 €/kk (normaalisti 44,95 €). Isompaa pakettia kannattaa ehdottomasti harkita, jos kuulut penkkiurheilijoiden eliittiin. Lisänä saat katseltavaa koko perheelle, joten saat taatusti rahoillesi vastinetta.

Kumpikaan tilaajavaihtoehto ei sisällä ilmaista katselujaksoa, mutta toisaalta pääset paketeista eroon myös heti, jos näyttää, ettei peleille riitäkään tarpeeksi aikaa. Lisäksi sivuilta kannattaa tarkistaa ajoittaiset kampanjat sekä muut tilaajaedut. C More tarjoaa tilaajilleen myös kuukausittain vaihtuvia kilpailuja, joilla voi voittaa esimerkiksi lahjakortin C Moren palveluihin tai sisäänpääsylippuja huikeisiin urheilutapahtumiin, sekä monia muita hulppeita palkintoja.

Teleoperaattorit yhteistyössä

Kuten monet muutkin suoratoistopalvelut, myös C Morella on lukuisia yhteistyökumppaneita. Suurimmat yhteistyötahot ovat teleoperaattoreita, joten kannattaa tarkistaa onko omalla puhelin- tai nettiliittymän tarjoajallasi mahdollisesti voimassa olevia kanavatarjouksia. Tai jos olet harkinnut vaihtavasi liittymää, voisiko kaksi kärpästä kenties iskeytyä sopivalla liittymävaihdolla?

Telia

Telialla ja C Morella on aivan omanlaisensa yhteistyö. Telian Liigapassilla voit laajentaa urheiluun liittyviä C Moren katselusisältöjä. La Liga -fanien iloksi Telia tarjoaa liittymäasiakkaalleen lyömätöntä tarjousta: C More Sportin tilaaja saa C More Total+ sisällöt edulliseen 29,90 € hintaan. Tällä kombolla näet ajankohtaisen urheilukattauksen lisäksi muun muassa palkittuja urheiludokumentteja.

DNA

Espanjan liigaotteluiden katsominen onnistuu myös DNA:n kautta. Operaattori tarjoaa sekä uusille että vanhoille asiakkaille C More Total+ -pakettia hintaan 27,60 €/kk. Kyseessä on kampanjatarjous, sillä normaalisti samainen paketti maksaisi 34,95 €, joka ei sekään toki ole hullumpi hinta. Alennus koskee niin liittymä- kuin DNA TV Hubin tilaajia, mutta myös DNA:n laajakaista-asiakkaita. Mobiilista katsottuna C More ei tuota mitään lisäkuluja, mutta jos haluat katsella otteluita kaapeliverkosta, joudut tilaamaan DNA TV -liittymän, joka maksaa ilmaiskuukauden jälkeen 3,50 € per kuukausi.

Elisa

Suomen suurin ja vanhin puhelinoperaattori Elisa tarjoaa C Morea oman suoratoistopalvelu Elisa Viihteen kautta. Hinnat eivät juurikaan poikkea C Moren omista hinnoista, mutta kanavapaketin lisääminen katselurepertuaariin on tehty todella helpoksi myös niille, joilla netin käyttö ontuu. Elisan asiakkaana käytössäsi on maksuton palvelunumero, josta voit näppärästi tehdä lisäyksen kanavapakettiisi.

Toinenkin lisäetu operaattorilta löytyy. Elisa Viihteen käyttäjänä olet suoraan oikeutettu myös Viaplayn katseluoikeuksien lisäämiseen, mikä tarkoittaa, että sinulla on mahdollisuus katsella myös Englannin Valioliigan ottelut (suorana!) ja kaikki otteluiden lisämateriaalit saman palvelun alta. Tämä on siis todellisen futisfanin kultakaivos, mitä ottelusisältöihin tulee.

Alennuskoodeilla säästöä

Alennuskoodit ovat yksi helpoimmista ja varmimmista tavoista tehdä säästöjä. Niin suoratoistokanaville kuin puhelinoperaattoreillekin on todella kattava alennustarjonta ja mikä helpointa, ei tarvitse selata eri palveluntarjoajien tai yhteistyökumppaneiden alennuksia. Toisin sanoen, rahan lisäksi säästät mukavasti myös aikaa.

Parhaat alennuskoodisivustot, kuten esimerkiksi bonuspanda.com, ovat selkeitä ja yksinkertaisia käyttää. Voit hakea suoraan erilaisia tarjouksia, kuten kanavatarjouksia kirjoittamalla hakukenttään esimerkiksi ”C More” ja saat listan eri alennusvaihtoehdoista. Valittavana voi olla esimerkiksi ilmainen aloitusjakso tilaajapakettiin, mutta alennus voi olla myös jatkuvampi kuukausihintaa alentava prosentti tai euromääräinen summa. Koska tarjoukset vaihtelevat ajanjaksoittain, paras tapa pysyä kärryillä on tilata tarjousuutuudet suoraan sähköpostiisi.