Bayern München aktivoi Lucas Hernándezin 80 miljoonan euron ulosostopykälän kesällä 2019.

Laitapuolustajana ja topparina tunnettu Lucas jätti siten kasvattajaseuransa Atléticon ja siirtyi saksalaisjätin riveihin.

26-vuotias Lucas on pelannut Bayernissa yli sata ottelua, mutta kärsinyt viime vuosina useista loukkaantumisista. Kolmen ja puolen vuoden aikana Lucas on ollut sivussa jopa 39 Bayernin ottelusta erilaisten vammojen vuoksi. Lucas kärsii parhaillaan lihasvammasta ja on pelannut viimeksi vajaat kuusi viikkoa sitten.

Lucasin sopimus Bayernin kanssa päättyy kesällä 2024, eli ensi kauden jälkeen. Bayern haluaa tiettävästi solmia pelaajansa kanssa jatkosopimuksen.

Cope haastatteli Lucasia, joka kertoi haluavansa palata jossain vaiheessa uraansa Atléticoon.

– Jos jonain päivänä saan mahdollisuuden palata Atléticoon, miksen palaisi? Haluaisin sen tapahtuvan. Se olisi jotain hienoa. Atlético on seura, joka on antanut minulle kaiken. Olen Atléticon kasvatti ja minulla on aina ollut erityinen tunneside tätä seuraa kohtaan. Lähdöstäni saakka olen toivonut heille pelkkää parasta. Atlético panosti minuun pienestä saakka ja antoi minulle kaiken mahdollisen.