João Félix on menettänyt pelipaikkansa Atléticossa. 

Félix on pelannut maajoukkuetauon jälkeen kuudessa ottelussa yhteensä alle 40 minuuttia. 22-vuotias hyökkääjä on osoittanut mieltään Diego Simeonelle paiskomalla muun muassa harjoitusliivinsä Metropolitanon nurmelle.

Félix pelasi alkukauden avauksessa, vaikka avausottelussa syntyneen kolmen maalisyötön jälkeen hän pelasi jopa kymmenen ottelua tehoitta. Peliesitykset ovat olleet kaukana vaaditusta.

Atléticoa pelaajaurallaan vuosikausien ajan edustanut seuralegenda Juanfran tietää, miten Félix nousee jälleen Simeonen suosioon. Kova työnteko on ainoa vaihtoehto.

– Pelasi hän sitten minuutin tai koko ottelun, on Joãon ymmärrettävä, että hänen on annettava kaikki mahdollinen tälle logolle, eli Atléticolle. Joãon on tehtävä kovasti töitä, juostava ja uhrattava kaikki Atléticolle. Siinä tapauksessa ennemmin tai myöhemmin Félix saa palkintonsa.

– Olen varma siitä, että jos João tulee penkiltä sisään yhtä hyvin kuin Athleticia vastaan, saa hän valmentajalta enemmän minuutteja, Juanfran totesi madridilaislehdistölle.