Gonzalo Higuaín edusti Real Madridia vuodet 2007-13.

Higuaín iski kuudessa vuodessa 121 maalia, antoi 56 maalisyöttöä ja voitti muun muassa kolmesti La Ligan mestaruuden. Higuaín kilpaili peliajasta neljän vuoden ajan Karim Benzeman kanssa. Benzema voitti lopulta kilpailun, kun Higuaín päätti jättää Real Madridin kesällä 2013 siirryttyään Napoliin.

Serie A:ssa 125 maalia tehnyt Higuaín lopetti pelaajauransa maanantaina.

MLS-seura Inter Miamissa pelanneen Higuaínin kausi päättyi alkuviikosta. Higuaín oli ilmoittanut muutamaa viikkoa aiemmin lopettavansa uransa tähän kauteen.

Jos maanantai oli Higuaínille tunteikas ja erityinen päivä, voi samaa sanoa myös Benzemasta, sillä hänet palkittiin samana päivänä Ballon d’Or -pokaalilla. Vuoden parhaalle miespelaajalle jaettava Ballon d’Or oli Benzeman uran ensimmäinen.