Ikämiesten sarjoihin voi ilmoittautua 35-vuotiaana, mutta samassa iässä voi myös huudattaa yleisöjä Espanjan pääsarjassa.

La Ligassa pelattiin tiistaina kolme ottelua, joista jokainen päättyi tasapeliin.

Sevilla-Valencia sekä Atlético Madridin-Rayo Vallecano päättyivät 1-1-lukemiin ja Getafe ja Athletic Bilbao pelasivat 2-2-tasapelin.

Valencian maalista vastasi Edinson Cavani, 35, joka on ollut viime viikkoina hurjassa vireessä. Täksi kaudeksi La Ligaan siirtynyt uruguaylaistykki on tehnyt viiteen otteluun jo kolme maalia ja syöttänyt yhden.

Cavani on pelannut urallaan myös muun muassa Napolissa, Manchester Unitedissa ja Paris Saint-Germainissa, jossa hän on seurahistorian paras maalintekijä 200 osumallaan.

Athletic Bilbaon kanssa maalinteossa onnistui Raúl García, 36, jolle osuma oli tämän kauden ensimmäinen La Ligassa. Yli 550 ottelua La Ligassa pelannut García ei ole mahtunut vielä tällä kaudella Athleticin avauskokoonpanoon, mutta hän on päässyt vaihdosti kentälle yhtä vaille kaikissa otteluissa.

Rayo Vallecano taas saa kiittää vieraspisteestään Radamel Falcaota, 36, joka upotti rangaistuspotkun Atléticon verkkoon 92. minuutilla. Tiistain ottelu oli ensimmäinen kerta tällä kaudella, kun Falcao sai pelata täydet minuutit La Ligassa – ja tulosta tuli.

Kolumbialaiskonkari oli yksi maailman pelätyimmistä hyökkääjistä vuosina 2011-2013 Atléticossa, eikä hän tuulettanut maaliaan entistä seuraansa vastaan.

WhoScored.com

@WhoScored
😦 Radamel Falcao (36), Raul Garcia (36) and Edinson Cavani (35) all scored decisive goals in La Liga this evening. The veterans still mixing it at the top