Atlético Madrid voitti lauantaina Athletic Bilbaon vieraissa 1-0 Antoine Griezmannin osumalla.

Maali oli Griezmannille, 31, sadannes osuma Atléticon paidassa La Ligassa ja ensimmäinen sen jälkeen, kun hänestä tuli uudestaan pysyvästi madridilaisseuran pelaaja.

Griezmann edusti Atléticoa ensimmäisen kerran jo vuosina 2014-2019, kunnes hän siirtyi suuren kohun saattelemana Barcelonaan 120 miljoonalla eurolla.

Ranskalaishyökkääjä palasi kuitenkin kahden kauden kuluttua takaisin Atléticoon kahden vuoden lainasopimuksella. Seurat sopivat alunperin, että Atléticon täytyy lunastaa hänet itselleen 40 miljoonalla eurolla tiettyjen ehtojen täyttyessä, mutta Atlético ja Barcelona pääsivät viime viikonvaihteessa sopuun noin 24 miljoonan euron siirtokorvauksesta.

Griezmann iloitsi lauantain ottelun jälkeen paluustaan Atléticoon ja pahoitteli kannattajilta sitä, että hän lähti ison idolin asemassa kilpailijan riveihin.

– Olen todella ylpeä uudesta sopimuksestani ja siitä, että olen taas täysin Atléticon pelaaja, kommentoi Griezmann Diario Sportin mukaan.

– Haluan pyytää anteeksiantoa. Tiedän, että ihmiset haluavat kuulla sen minun suustani. Pyydän anteeksiantoa siitä vahingosta, jota saatoin aiheuttaa ihmisille, mutta eniten haluan pyytää anteeksi kentällä ja tehdä kaikkeni joukkueen eteen.

Atléticon ja Barcelonan uuden sopimuksen myötä Griezmann voi nyt pelata kaikki ottelut alusta loppuun. Hän pääsi alkukaudesta useissa otteluissa kentälle vasta tunnin jälkeen, koska 40 miljoonan euron ulosostovelvoite olisi aktivoitunut tiettyjen peliminuuttien täytyttyä.

40 miljoonaa oli kuitenkin lopulta liian suuri summa Atléticon mieleen, joten se päätyi peluuttamaan Griezmannia siten, ettei velvoite toteutuisi. Lopulta ongelma ratkaistiin sopimalla uusista ehdoista.

– Se oli turhauttavaa. Haluan auttaa joukkuettani, yritän antaa kaikkeni niin avauksessa kuin vaihtopelaajana.