João Félix on ongelmissa.

Huonot peliesitykset ovat johtaneet siihen, että Atléticon päävalmentaja Diego Simeone on pudottanut hänet penkille. Félix on pelannut viimeisessä neljässä ottelussa yhteensä alle 30 minuuttia.

Keskiviikkona Félix hermostui ja heitti harjoitusliivinsä Metropolitanon nurmeen, kun Simeone ei ottanut häntä kentälle Club Brugge -ottelussa. Félix oli samalla ainoa pelaaja, joka ei kiittänyt kannattajia ottelun jälkeen.

Madridilaismedian mukaan Félix etsii itselleen uutta seuraa jo tammikuussa.

Atléticossa La Ligan mestaruuden keväällä 2014 voittanut David Villa otti kantaa Félixin tilanteeseen.

– En antaisi hänelle juurikaan vinkkejä. Atléticolla on todella hyvä joukkue, eikä siellä ole helppoa olla avauskokoonpanon pelaaja. Näemme muun muassa, miten hyvin Ángel Correa on pelannut edellisissä otteluissa. Antoine Griezmann pelaa hienosti ja lisäksi joukkueessa on Álvaro Moratan ja Matheus Cunhan kaltaisia pelaajia.

– Joukkueessa on monta pelaajaa, jotka voivat pelata ja lopuksi Cholo Simeone on se, joka tietää parhaiten jokaisen pelaajan vireen, koska hän valmentaa pelaajiaan joka päivä. Sanoisin Félixille, että tee töitä äläkä vaivu epätoivoon. Kun teet kovasti töitä huonoista hetkistä huolimatta, saat aina palkinnon.

– Félix on hyvin nuori pelaaja, jolla on upea ura edessään ja jos hän antaa itsestään kaiken, ajat paranevat varmasti, Villa viittasi tulevaisuuteen.