Real Betis ja AS Roma tasasivat pisteet Eurooppa-liigassa 1-1-tuloksella. Betis varmisti Eurooppa-liigan jatkopaikan, kun Ludogoretsi kaatoi illan toisessa ottelussa HJK:n maalein 2-0. Myös Real Sociedad varmisti jatkopaikan omassa ottelussan.

Ottelun jälkeen legendaariset valmentajat José Mourinho ja Manuel Pellegrini kättelivät hymyissä suin. Pellegrini oli varmasti silti tyytyväisempi tulokseen kuin Mourinho.

Betis jatkaa varmuudella neljännen ottelukierroksen jälkeen lohkon kärjessä kymmenellä pisteellään. Lohkon toisessa ottelussa kohtaavat Ludogorets ja HJK kello 22 alkaen.

Betis on nyt pelannyt molemmat ottelunsa Romaa vastaan keräten yhteensä neljä pistettä. Roman tilanne lohkossa on tukalampi. Kahdesta viimeisestä ottelusta on saatava voittoja, kun Roma kohtaa vielä HJK:n Helsingissä ja Ludogoretsin kotonaan.

Sergio Canales tykitti Betisin johtoon reilun puolen tunnin kohdalla. Roma oli tasoittaa otteluun juuri ennen taukoa, mutta Andrea Belottin osuma hylättiin paitsiona. Toisella puoliajalle Belotti onnistui uudestaan, ja tällä kertaa osuma jäi myös voimaan.

Myöhäisillan Eurooppa-liigan ottelussa Real Sociedad voitti Sheriff Tiraspolin selvästi maalein 3-0. Real Sociedad jatkaa voiton myötä puhtaalla pelillä lohkonsa kärjessä varmistaen myös jatkopaikan. Konferenssiliigan puolella Villarreal kaatoi Austria Viennan maalein 1-0 ja varmisti samalla lohkovoiton sekä jatkoonpääsyn.