Hallitseva mestari Real Madrid jatkoi Mestarien liigan lohkovaihetta vieraspelillä Shakhtar Donetskia vastaan. Lohko F:n kärkikaksikko kohtasi Stadion Wojska Polskiegolla, Varsovassa.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
📋✅ Our starting 𝗫𝗜 🆚 @FCShakhtar_eng!
#UCL

Ottelun avausjakson laukaukset kohti maalia kirjattiin lukemin 0-4, mutta muuten tilastollisesti pysyttiin varsin tasoissa; maaliton taukotulos.

Samaan aikaan Dortmundissa pelaamassaan ottelussa Sevilla otti vierasjohdon, kun toppari Tanguy Nianzou jatkoi Ivan Rakiticin vapaapotkin sisään 18. minuutilla. Englannin ihmelapsi Jude Bellingham tasoitti ottelun kuitenkin ennen taukoa hieman onnekaastikin.

Puolassa toinen jakso alkoi Los Blancosin kannalta synkästi, kun Oleksandr Zubkov muutti lukemiksi 1-0. 26-vuotias pääsi puskemaan keskityksen läheltä ohi Andriy Luninin.

Carlo Ancelotti laittoi ryhmäänsä isolla kädellä uusiksi, tehden tunnin vaiheilla kaikki käytettävissään olleet viisi vaihtoa.

Shkahtarin johtoasema kesti aina viidennelle lisäminuutille saakka. Antonio Rüdiger puski Realin tasoituksenToni Kroosin keskityksestä. Toppari sai ison tällin tilanteessa, samoin kuin isäntien maalivahti Anatoli Trubin. Kumpaakin hoidettiin kentällä, ja ottelukello ehti lopulta pitkälle yli 100 minuutin.

Shakhtar Donetsk – Real Madrid 1-1
Borussia Dortmund – Sevilla 1-1