Sevillan päävalmentajantehtävistä irtisanottu Julen Lopetegui koki tunteikkaita hetkiä keskiviikkona, hänen viimeiseksi ottelukseen seurassa jääneen Borussia Dortmund -tappion jälkeen. 1-4 -lukemiin päättyneen Mestarien liigan kohtaamisen jälkeen kaikki osapuolet tiesivät teiden eroavan.

Valmentaja liikuttui kyyneliin kuunnellessaan Estadio Ramon Sanchez Pizjuanin nurmella, miten Sevilla-kannattajat lauloivat hänen nimeään kiitokseksi menneistä ajoista.

– Tämän viimeisen huomionosoituksen otan mukaani, sillä se hetki oli hyvin kaunis. Haluan ilmaista vain kiitollisuutta, minulla ei ole ainuttakaan negatiivista sanaa sanottavana heille.

Lopeteguin on huhuttu olevan matkalla Valioliigaan, ja Jorge Sampaolin puolestaan hänen paikalleen Sevillaan. Uusi valmentaja tulee irtisanotun mukaan hienoon ympäristöön.

– Tämä on hyvin vaativa kannattajakunta, ja samaan aikaan valtavan vastuuntuntoinen. Kun joukkue tarvitsee tukea, se myös saa sitä. Heidän viimeinen huomionosoituksensa minulle on hienointa mitä seurasta lähtiessä voi saada.

56-vuotias lisäsi arvion, jonka voi tulkita viestiksi myös seurajohdolle.

– Tämä kannattajakunta on älykäs, itsenäinen, ja tietää kyllä mitä on tapahtunut viime vuosina, Lopetegui sanoi Estadio Deportivon mukaan.