Erling Haaland on koko lyhyehkön uransa paukuttanut maaleja aivan hurjalla tahdilla. Meno on sen kuin kiihtynyt, kun kärkimies siirtyi kesällä Manchester Cityyn.

Kun Haaland iski jälleen yhden hattutempun viikonloppuna paikallisvastustaja Manchester Unitedin verkkoon, eräs toimittaja kysyi City-valmentaja Pep Guardiolalta, joko Haalandia voi verrata Lionel Messiin. Guardiola jos joku tietää vastauksen, sillä hän on molempia valmentanut.

Tuomio oli melko tyly:

– Ero on siinä, että Erling tarvitsee kaikkia joukkuekavereitaan siihen, että hän tekee uskomattomia asioita. Messillä oli kyky tehdä kaikki se itse, Guardiola vastasi.

Roy Nemer

@RoyNemer
Pep Guardiola on Lionel Messi and if he now gets the feeling that Erling Haaland will score in every game: "The difference, Erling needs maybe all his mates, you know to do it. Unbelievable. Messi had the ability for himself to do it."
x.com/v_v10ii/status…