Sevilla on kummallisessa tilanteessa.

Marcan mukaan joukkueen päävalmentaja Julen Lopetegui saa keskiviikkoiltana potkut Borussia Dortmundia vastaan pelattavan ottelun jälkeen. Sevillan seurajohto on jo päättänyt antaa valmentajalleen potkut, mutta Lopetegui joutuu silti valmentamaan keskiviikkoisen ottelun.

Lehti kertoo Sevillan seurajohdon päässeen yhteisymmärrykseen Jorge Sampaolin kanssa sopimuksesta. Valmentaja matkustaa Argentiinasta Sevillaan torstaina. Sampaolista tulee siten Sevillan uusi päävalmentaja. Sampaoli allekirjoittaa tämän ja ensi kauden kattavan sopimuksen Sevillan kanssa.

Sevilla ei ole toistaiseksi ilmoittanut Lopeteguille tulevista potkuista. Seurajohto päätti valmentajan kohtalosta maanantai-iltana. Lopetegui on kuitenkin luonnollisesti saanut tietää median kautta saavansa tuota pikaa potkut.

Sevilla on pelannut surkeimman alkukautensa 26 vuoteen. Seitsemästä sarjaottelusta tuloksena on vaivaiset viisi pistettä ja La Ligan 17. sija.