Sunnuntai-iltana kello 22 Suomen aikaa alkaneessa La Liga -viikon päätösottelussa Real Madrid isännöi Osasunaa.

Thibaut Courtoisin loukkaannuttua Los Blancos -veräjälle asteli ukrainalaismaalivahti Andriy Lunin. Seuran kirjoilla vuodesta 2018 ollut veskari oli tätä ennen esiintynyt pääsarjassa yhteensä vain 544 minuutin edestä.

Real Madrid C.F. 🇬🇧🇺🇸

@realmadriden
📋✅ Our starting XI 🆚 @osasuna_en!
#RealMadridOsasuna

Avausjaksolla Lunin joutui torjuntatöihin yhden kerran, samoin kuin kollegansa toisessa kenttäpäädyssä, Sergio Herrera. Osasuna-torjuja tosin joutui antautumaan ennen taukoa – Vinicius iski Realin johtoon kaukolaukauksella 43. minuutilla. Maali meni VAR-tarkasteluun, mutta epäiltyä paitsiota ei videolta löydetty. Tauolle lukemissa 1-0.

Toiselle puolikkaalle tuli aggressivinen vierasryhmä, joka tasoitti ottelun 50. minuutilla Kiken maalilla.

Osasunan maalin syöttänyt Unai Garcia lensi pihalle suoralla punaisella 78. minuutilla, Real Madridille tuomittiin rangaistuspotku. Karim Benzema ei kuitenkaan onnistunut täplältä. Ranskalainen sai pallon maaliin muutamaa minuuttia myöhemmin, mutta osuma hylättiin paitsion vuoksi.

Sam Leveridge

@samleveridge
Karim Benzema has only ever missed 5 penalties for Real Madrid.

3 of them have come against Sergio Herrera in 2022.

Ottelu päättyi tasalukemiin 1-1. Real jatkaa sarjakakkosena tasapisteissä Barcelonan kanssa, Osasuna kuudententa kuusi pinnaa kaksikon perässä.