Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez ajaa yhä voimakkaasti Superliiga-hanketta eteenpäin.

Asia kävi ilmi Real Madridin sunnuntaiaamuna järjestämässä yleiskokouksessa, jossa Pérez piti pitkän puheen Superliigasta ja näytti syyt sen kannattamiseen PowerPoint-esityksellä.

– Rakas lajimme on sairas ja on menettämässä maailmanlaajuisen johtajuuden. Nuoret ovat yhä vähemmän kiinnostuneita jalkapallosta ja suuntauksen on muututtava ennen kuin on liian myöhäistä. Uudet sukupolvet ovat vaativia. He pyytävät laadukasta tuotetta, jota jalkapallo ei tarjoa, koska nykyiset kilpailut eivät houkuttele heitä – ei edes finaaliottelut, Pérez sanoi AS:n mukaan.

– UEFA lisää epäolennaisten joukkueiden välisten otteluiden määrää. Tällä se vain kiihdyttää eurooppalaisen jalkapallon rappeutumista. Forbesin mukaan Real Madrid on tällä hetkellä maailman 13. arvokkain seura, ennen olimme tällä listalla viidensiä. On myös huolestuttavaa, että koko listalla on vain kolme jalkapalloseuraa. Trendi on kiistattomasti laskeva.