La Ligan sunnuntaiohjelmassa on kaikkiaan neljä ottelua, joista tätä kirjoitettaessa vielä Real Madridin ja Osasunan vääntö on kokonaan pelaamatta.

Pohjoismaista havinaa koettiin jo iltapäivästä, kun Barcelonan naapuriseura Espanyoliin vaihtanut Martin Braithwaite lensi suoralla punaisella ulos, lopputulokseen 2-2 -päättyneessä Valencia-ottelussa. Myös vieraille nostettiin punalappua; Marcos Andre lähti kentältä jo ennen tanskalaishyökkääjää.

Alkuillan Celta Vigo – Real Betis -pelissä nostettiin myös suora punainen, vieraiden Luiz Felipelle jo 20. minuutilla. Ottelun ainoa maali oli nähty jo tätä ennen; 20-vuotias Gabriel Veiga takasi osumallaan täydet pisteet Celtalle jo yhdeksännellä minuutilla.

Girona ja Real Sociedad järjestivät hengästyttävät maalijuhlat, jotka päätyivät lopulta vieraiden 3-5 -voittoon. Kaksi Sociedadin ensimmäistä maalia paukutti norjalaishyökkääjä Alexander Sørloth. 26-vuotias merkkautti nimiinsä myös syötön, alustettuaan Takefushi Kubon tekemän, karusellin päättäneen osuman.