Kautensa surkeasti aloittanut Sevilla joutui lauantaina jälleen poistumaan kentältä tappio niskassaan, kun Atlético haki Andalusiasta täyden pistepotin 2-0-vierasvoitolla.

Sevilla on hävinnyt kauden seitsemästä ottelustaan peräti neljä ja kerännyt kasaan ainoastaan viisi sarjapistettä. Myöskään Mestarien liigassa ei ole kulkenut ja Sevilla on kahden kierroksen jälkeen lohkonsa jumbosijalla.

Espanjalaislehdistön mukaan lauantain kotitappio Atléticolle sinetöi Sevilla-luotsi Julen Lopeteguin kohtalon.

Muun muassa AS kertoo, että Sevillan seurajohto kokoontui Atlético-ottelun jälkeen ja päätti Lopeteguin potkuista.

Lopeteguita ei kuitenkaan potkita heti pihalle, vaan hän jatkaa Sevillan päävalmentajana siihen asti, kunnes korvaaja on löydetty. Vahvimpina korvaajakandidaatteina pidetään Jorge Sampaolia ja Rafa Beniteziä.