Brasilialaislegenda Kaká sanoo, että hän ei muistele Real Madridia negatiivisesti, vaikka hänen uransa Espanjassa ei lähtenytkään kunnolla lentoon.

Kaká, 40, pelasi Madridissa vuosina 2009-2013 siirryttyään seuraan AC Milanista lähes 70 miljoonalla eurolla.

Hän voitti vuoden 2007 Ballon d’Orin, mutta Los Blancosissa nähtiin vain harvoin sitä Kakáa, joka valittiin maailman parhaaksi pelaajaksi vain pari vuotta ennen siirtoaan Espanjaan.

Lopulta Kaká putosi Madridin nokkimisjärjestyksessä Mesut Özilin ja kumppanien taakse, mutta hän ei kanna kaunaa Espanjan suurseuralle, päävalmentaja José Mourinholle tai puheenjohtaja Florentino Pérezille.

– Saattaa kuulostaa oudolta, mutta pidin siitä päivästä, kun vahvistettiin, että olen lähdössä, Kaká kertoi Marcan haastattelussa.

– Puhuin Florentinon kanssa, ja hän kertoi minulle, että he näkivät minut suurena ammattilaisena, joka oli tehnyt kaikkensa saavuttaakseen suuria asioita Madridissa. Mutta loukkaantumiset ja vähäiset minuutit eivät sallineet sitä.

– Se oli suuri helpotus, koska tunsin, että seuran ovet olivat auki. Siksi ette koskaan kuule minun puhuvan pahaa Madridista tai José Mourinhosta. Itse asiassa halasimme Florentinon kanssa toisiamme, kun tapasin hänet Mestarien liigan finaalissa Pariisissa tänä vuonna.