Celta Vigon konkarihyökkääjä Iago Aspas myöntää olevansa pettynyt, kun häntä ei taaskaan valittu Espanjan maajoukkueeseen.

Aspas, 35, on esiintynyt La Rojan paidassa 18 ottelussa tehden niissä yhteensä kuusi maalia, mutta hänen viimeisimmästä maaottelustaan on jo yli kolme vuotta aikaa.

Viime kaudella Aspas oli La Ligan tehokkain espanjalainen pelaaja 18 osumallaan, ja hän vaikuttaisi taistelevan kyseisestä tittelistä myös kuluvalla sesongilla.

Espanjan päävalmentaja Luis Enrique ei kuitenkaan valinnut Aspasia ryhmäänsä, joka kohtaa tässä kuussa Sveitsin ja Portugalin Nations Leaguessa. Syyskuun maajoukkuetaukoa on pidetty siinä mielessä merkittävänä,. että se on viimeinen ennen Qatarin MM-kisoja.

– Tietysti se sattuu, etten päässyt joukkueeseen. Olen itsepäinen ja aion yrittää loppuun asti, sanoi Aspas Cadena Serin haastattelussa.

– Jos pääsen viimeiselle listalle (MM-kisohin), niin vielä parempi, mutta minulle maksetaan siitä, että pelaan Celtassa. Teen kaikkeni päästäkseni joukkueeseen.

Aspas ei usko, että Enriquellä on mitään henkilökohtaista häntä vastaan.

– Minulla ei ole ollut mitään ongelmia valmentajan kanssa. Hän on valinnut minut aiempiin tapahtumiin kanssa. Hän olisi sanonut minulle jotain, koska hän on erittäin suora pelaajien kanssa.