Carlos Soler siirtyi kesän siirtoikkunan loppuhetkillä Valenciasta PSG:hen.

Solerin sopimus Valencian kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen, joten PSG maksoi Solerista vain 18 miljoonaa euroa.

25-vuotias Soler ei ole vielä saanut juurikaan peliaikaa PSG:ssä. Soler on pelannut kolmessa ottelussa yhteensä noin kymmenen minuuttia.

EFE haastatteli Espanjan A-maajoukkuepelaajaa, joka kertoi siirrostaan Pariisiin.

– Sain soiton PSG:ltä ja he vakuuttivat minut huippuprojektistaan. Olen vakuuttunut siitä, että voin olla osa huippujoukkuetta ja olen riittävän laadukas siihen. PSG oli hyvin kiinnostunut minusta. Puhumme Euroopan parhaisiin kuuluvasta seurasta. Kodista (Valenciasta) poistuminen ei ole helppoa, mutta halusin ottaa askeleen eteenpäin ja mielestäni olen tehnyt sen.

Valencia yritti pitkään neuvotella Solerin kanssa jatkosopimuksesta.

– Lopussa he yrittivät vielä tehdä kanssani jatkosopimuksen. Totta puhuen he yrittivät sitä todella pitkään, mutta emme päässeet yhteisymmärrykseen. Sellaista se joskus on. Minäkin halusin päästä eteenpäin ja parantaa uraani. Sitten sain siihen mahdollisuuden PSG:ltä, enkä oikeastaan epäröinyt sitä ollenkaan.