Barcelona kaavailee Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginhosta Sergio Busquetsin korvaajaa, uutisoi Mirror.

Busquets, 34, on Barcelonan nykyjoukkueen pitkäaikaisin pelaaja, mutta hänen pelivuodet ovat käymässä vähiin. Kuten myös hänen sopimuksensa, joka päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Busquets täyttää ensi kesänä jo 35 vuotta, joten pitkää sopimusta hänelle ei enää tulla tarjoamaan. Kenties yksivuotinen, maksimissaan kaksivuotinen. Tästä syystä Barcelona etsii itselleen uutta keskikentän ankkuria.

Mirrorin mukaan viime kesänä Euroopan mestaruuden Italian riveissä voittanut Jorginho, 30, on vahva ehdokas Busquetsin korvajaaksi. Italialaiskeskikenttäpelaajan sopimus Chelsean kanssa päättyy ensi kesänä, joten hän voi olla saatavilla jopa ilman siirtokorvausta.

Sekä seura- että maajoukkueessa meritoitunut Jorginho on hyvin samantyyppinen pelaaja kuin Busquets ja voisi sopia erinomaisesti Barcelonan palettiin. Mikään pitkäaikainen ratkaisu Jorginho ei toki olisi, sillä italialainen täyttää joulukuussa 31 vuotta.