Valencian kausi on lähtenyt käyntiin varsin hyvin – etenkin huomioiden vaikeat lähtökohdat.

Kuudesta ottelusta tuloksena on kolme voittoa, yhdeksän pistettä ja parhaillaan kahdeksas sija La Ligassa.

Valencia voitti lauantaina Mestallalla Celtan 3-0.

Valencian päävalmentaja Gennaro Gattuso kertoi ottelun jälkeen matkustavansa maajoukkuetauolla Singaporeen tapaamaan seuran omistavaa Peter Limiä. Lim asuu Singaporessa ja johtaa seuraa sieltä käsin. Lim on pyytänyt Gattuson tapaamiseen, jossa on määrä käydä läpi alkukautta. Gattuso ei ole järin innoissaan pitkästä matkasta, mutta tapaa mielellään Limin.

– Menen kuuntelemaan, mitä hän ajattelee työstäni Valenciassa. Kuuntelen, mitä sanottavaa hänellä on ja lisäksi kerron hänelle, mistä asioista pidän ja mistä en. Käytän kaksi päivää matkustamiseen. En pidä siitä, mutta minun on mentävä sinne. Matkustan Singaporeen, koska Lim haluaa puhua kanssani ja menen sinne nöyränä. Lim haluaa tavata minut.