Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique nimesi Athleticin Nico Williamsin joukkueeseensa Sveitsi- ja Portugali-otteluihin. Katso Enriquen nimeämä joukkue täältä.

Williamsin Iñaki-isoveli pelaa niin ikään Athleticin edustusjoukkueessa. Iñaki päätti kesällä edustaa Ghanaa A-maajoukkuetasolla. Williams ei ehtinyt pelata virallista ottelua Espanjan A-maajoukkueessa. Iñaki on Ghanan A-maajoukkueen mukana alkavalla maajoukkuetauolla, ja pääsee hyvin todennäköisesti mukaan maan MM-kisajoukkueeseen.

Nico on ensimmäistä kertaa mukana Espanjan A-maajoukkueessa. 20-vuotias oikea laitahyökkääjä on pelannut vakuuttavan alkukauden. Viidessä sarjaottelussa on syntynyt maali ja kaksi maalisyöttöä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen veljespari, joista toinen edustaa Espanjaa ja toinen eri maajoukkuetta. Thiago Alcántara edustaa maajoukkuetasolla Espanjaa. Thiagon veli Rafinha päätti edustaa sen sijaan Brasiliaa.

Ghana kohtaa MM-lopputurnauksen lohkovaiheessa Portugalin, Etelä-Korean ja Uruguayn. Espanja kohtaa Costa Rican, Saksan ja Japanin.